Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă, numit coordonator al Comitetului interministerial privind relației României cu OCDE

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Șeful Cancelariei premierului Ionel Dancă a fost numit, printr-o decizie a lui Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial, în funcția de coordonator național al Comitetului interministerial pentru coordonarea relațiilor României cu Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), scrie Mediafax.

Tot printr-o decizie a premierului Ludovic Orban încetează exercitarea funcție cu caracter temporar ca secretar general al Ministerului Transporturilor a lui Petre Neacșa, potrivit Monitorului Oficial. De la data intrării în vigoare a hotărârii, în termen de trei zile, Petre Neacșa predă lucrările și bunurile care i-au fost încredințate în vederea exercitării atribuțiilor, conform sursei citate.

Și Laurențiu-Florian Coca a fost eliberat din funcția de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989, printr-o decizie a șefului Executivului.

De asemenea, Radu Cosma, șef serviciu, exercită conducerea activității curente a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni până la numirea secretarului de stat, potrivit sursei menționate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.