Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Gane: 'Dinamo este motivată înainte de derbiul cu FCSB'

Twitter
fc dinamo

Antrenorul Ionel Gane a declarat că echipa Dinamo este motivată înainte de derbiul cu FCSB, de miercuri, din Liga I, exprimându-şi însă regretul că fanii nu vor putea fi prezenţi la partidă, potrivit news.ro.

"Este un moment unic în carieră. L-am simţit ca jucător, apoi ca antrenor, ştiu gustul victoriei şi vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzaţională, a fost un meci de poveste! Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivaţi şi încrezători după ultimele etape de campionat", a declarat Gane, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere

Gane a afirmat că la acest derbi nu contează poziţiile în clasament: "Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziţia din clasament contează mai puţin. Nu există o favorită. Suflarea dinamovistă se pregăteşte de încă un moment istoric, al treilea sold-out consecutiv la un meci fără spectatori în România...Vă daţi seama cum ar fi să le mulţumim printr-o victorie? Suporterii noştri aşteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reuşim un rezultat pozitiv!".

Dinamo va întâlni FCSB, miercuri, de la ora 20.45, în etapa a XXI-a a Ligii I. Meciul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.