Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Larie a plecat de la FCSB! Gigi Becali: 'A renunţat el la ultimul an de contract, i-am dat banii până la final, adică până în această vară'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că s-a ajuns la un acord cu fundaşul central Ionuţ Larie pentru a pleca de la echipa stelistă la finalul sezonului.

"Benzar a dat ieri telefon că el n-a spus nicăieri, nimănui că vrea sa plece. I-am zis să stea liniştit, că eu nu cred ce se scrie. Pe Tănase l-am luat pe 4 luni, vom vedea ce facem, Pintilii mai are contract un an şi jumătate. Nu mă interesează jucătorii pe care nu contăm. Larie a plecat deja, am semnat contractul cu el. A renunţat el la ultimul an de contract, i-am dat banii până la final, adică până în această vară. De comun acord, am renunţat la anul pe care-l mai aveam. Pe jucătorii care ştiu că vor pleca nu-i afectează discuţiile astea. Budescu, dacă îşi vede de treabă, poate să rămână la club. E băiat de mare caracter, aşa l-am văzut. Mi-a spus că nu mai pleacă, el rămâne aici. De Alibec nu ne despărţim decât dacă avem o ofertă. Eu vând pe oricine!", a spus Becali la PRO X, conform News.ro.

Larie a fost transferat la FCSB în iunie 2017, de la CFR Cluj, când a semnat un contract pe două sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.