Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Rada, despre atuurile echipei din Gruia: 'În acest moment, CFR are trei jucători care marchează. Ţucudean, Rondon şi Omrani'

www.sport.ro
Ionuț Rada

CFR Cluj se poate baza în acest moment pe patru atacanţi valoroşi, în acest număr fiind inclus şi Lacina Traore, proaspăt transferat la campioana României. Fostul fundaş central din Gruia, Ionuţ Rada (37 de ani), a vorbit despre atuurile echipei în acest sezon, anunță MEDIAFAX.

CITEŞTE ŞI: Profesorul Mencinicopschi dărâmă mitul oului! Adevărul despre colesterol și câte ouă aveți voie să mâncați, de fapt!

Campioana României a învins cu scorul de 5-4 la general Celtic Galsgow, în turul 3 al Ligii Campionilor, şi a avansat în play-off, unde o aşteaptă Slavia Praga. Dan Petrescu a făcut minuni şi în al doilea mandat al său la CFR Cluj, iar atacul contruit de "Bursuc" l-a impresionat pe Ionuţ Rada. Fostul fundaş al CFR-ului susţine că cei trei atacanţi au calităţi diferite, care i-au permis lui Petrescu să fie mult mai ofensiv faţă de primul său mandat în Gruia: "Ţucudean avea probleme, nu se ştia când va intra. Pe Rondon l-am analizat, nu se regăsea, era tot timpul în contratimp (n.r. la returul cu Celtic). În acest moment, CFR are trei jucători care marchează. Ţucudean, Rondon şi Omrani"

"Au calităţi diferite. Rondon este un tip care aleargă foarte mult, se sacrifică foarte mult, cere mult în profunzime. Ţucudean este un oportunist, ştie unde să se poziţioneze. Omrani ştie unde să se poziţioneze, la golul de 3-3 a fost o execuţie foarte grea. Mi-ar fi greu împotriva tuturor", a adăugat fundaşul central la ProSport LIVE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.