Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Larie recunoaşte că Lazio e favorită, dar crede că Steaua poate da lovitura în Europa League

www.steauafc.com
Ionuț Larie FCSB

Fundaşul Stelei, Ionuţ Larie, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Turcia, că Lazio Roma este favorită în 16-imile Ligii Europa, dar are încredere că echipa sa poate ieşi cu capul sus din această întâlnire.

„În primele cantonamente toţi suntem conştienţi că e un pic mai greu, dar este foarte important pentru a fi pregătiţi pentru noul an. Sunt antrenamente grele, dar nu exagerate. Momentan nu suntem pregătiţi, vor urma şi amicale, dar atrenorii ştiu ce fac şi până pe 3 februarie ne vor aduce la un nivel maxim. Cu Lazio cu siguranţă ei pleacă favoriţi, sunt mai valoroşi, joacă într-un campionat mai puternic şi cred că vom ieşi cu capul sus. Cred că au o echipă puternică cu mulţi jucători de valoare”, a declarat Larie.

Jucătorul îl consideră pe fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, un jucător foarte valoros şi regretă că acesta a refuzat convocările la echipa naţională: „Despre Radu Ştefan am numai cuvinte de laudă, l-am avut de trei ori coleg la lotul de tineret, de atunci era un jucător foarte bun. Îmi pare rău că nu mai este la naţională. Eu nu mă mai gândesc la naţională, pentru că am deja o vârstă. Dacă nu am fost convocat atunci când aveam 27-28 de ani, când eram într-o formă mai bună, acum nu cred că mai are rost să ajung acolo, pentru că europeanul este abia în 2020. Nu mă mai gândesc la naţională”.

Steaua va întâlni echipa Lazio Roma, în 16-imile Ligii Europa. Steaua va disputa meciul tur pe teren propriu, la 15 februarie, returul urmând să se dispute la Roma, în 22 februarie, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.