Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Moşteanu: AUR - 'un accident' al politicii româneşti, un partid 'extremist'. PSD îl legitimează în fiecare zi

Ionuț Moșteanu

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid "extremist" ai cărui parlamentari "se manifestă ca pe maidan", a declarat, miercuri, liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, anunță AGERPRES.

"AUR este un accident al politicii româneşti, un partid extremist care şi-a construit toată campania anul trecut într-o perioadă grea pentru români şi pentru toată lumea, până la urmă, şi-a construit o imagine pe mesaje extremiste, pe mesaje conspiraţioniste. Prin mesajele astea, cu siguranţă, au pe conştiinţă nişte oameni pe care nu i-au îndemnat să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi acest partid extremist a ajuns în Parlament şi se manifestă ca pe maidan. Până la urmă, la ce ne putem aştepta la nişte extremişti conduşi de un fost şef de galerie?", a susţinut Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

Citește și: VIDEO Consiliera USR care a DESCINS cu jandarmii la un flagrant FALS a PLÂNS în Live: care ar fi fost MOTIVUL ASCUNS al flagrantului

Potrivit acestuia, "problema mai mare" este că PSD "legitimează AUR în fiecare zi".

"Problema mea mai mare este cu PSD, un partid care face parte şi dintr-un grup mare european, un partid care spune că e un partid responsabil, însă un partid care legitimează în fiecare zi acest partid extremist prin legătura strânsă pe care o au în Parlament", a afirmat liderul deputaţilor USR PLUS.

Mai mulţi parlamentari AUR l-au admonestat miercuri, pe holurile Palatului Parlamentului, pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion, în timp ce susţinea o conferinţă de presă alături de liderul USR, Dan Barna. Deputatul AUR Dan Tănasă i-a reproşat ministrului, pe un ton foarte ridicat, o serie de aspecte legate de desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie. El a adresat, totodată, o serie de jigniri mai multor deputaţi USR, printre care Ionuţ Moşteanu şi Bogdan Rodeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.