Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Moșteanu taxează CCR: Ne spune că putem suspenda Constituția până după congresul PNL

Libertatea.ro
Ionuț Moșteanu

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, spune că CCR nu ar trebui să fie „arbitru în jocurile interne PNL”, după ce judecătorii au fixat până după Congresul PNL decizia privind sesizarea Guvernului pe moțiunea de cenzură.

„CCR ne spune astăzi că putem suspenda și Constituția până după congresul PNL”, scrie Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

„CCR a decis că dezbaterea pe sesizarea lui Cîțu va avea loc după congresul PNL. Dacă mai era nevoie de o confirmare a blatului Cîțu - Ciolacu, îl avem astăzi. Alianța PSD/Ciolacu - PNL/Cîțu, noul USL, nu au avut alt scop decât să amâne votul pe moțiune până după congresul PNL. Chiar dacă asta au însemnat zile de abuzuri în Parlament, încălcarea legii și Constituției. Întreaga Românie a fost luată captivă de „echipa câștigătoare”. Au aruncat România în criză politică prin excluderea USR PLUS de la guvernare și au reînființat USL-ul în Parlament, totul în plină criză sanitară, creșterea euro și explozia prețurilor. Cum ar fi ca românii să nu își mai plătească taxele și impozitele până după congresul PNL?”, a adăugat acesta.

„Conform Constituției, moțiunea ar fi trebuit dezbătută și votată marți, după expirarea termenului constituțional de 3 zile. Orice depășire este o încălcare a Constituției. Poate asta ar fi trebuit să fie grija CCR astăzi, nu congresul PNL. Rolul CCR este să fie garantul respectării Constituției, nu de arbitru în jocurile interne PNL”, a conchis Moșteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.