Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Negoiță negociază cu arabii: cât a ajuns să coste Dinamo

www.prosport.ro
Ionuț Negoiță

Abu Dhabi Business Development și Ionuț Negoiță s-ar afla în discuții avansate pentru tranzacția clubului Dinamo București. Intermedierea este făcută de Claudiu Florică, om de afaceri care, în urmă cu câteva luni, a dorit să cumpere entitatea de unul singur.

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'

Conform informațiilor site-ului prosport.ro, pachetul majoritar ar urma să fie cedat fondului de investiții pentru 40.000 de euro, iar Ionuț Negoiță solicită ca în club să intre, de la bun început, 10 milioane de euro. Cerințele arabilor sunt clare: doresc ca actualul acționariat să obțină licența pentru Liga 1 în 2020-2021, dar și ca Dinamo să rămână în primul eșalon la finalul acestui sezon.

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulți oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care și nesiguranța actelor de la Dinamo și gravitatea problemelor legate de datorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.