Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Rada pus în dificultate de partida CFR Cluj și CSU Craiova: 'Vreau ca ambele echipe să-şi atingă obiectivele'

www.sport.ro
Ionuț Rada

Fundașul oltean va trăi la intensitate maximă partida ”juveților” cu echipa din Gruia, cu care el a câștigat titlul în Liga 1.

Ionuț Rada are inima împărțită la meciul de mâine, dintre CFR Cluj și CSU Craiova, partidă care poate decide campioana acestui sezon.

Citește și: Sumă amețitoare! Cât încasează vedeta care a lăsat PRO TV pentru Antena 1

În prezent jucător la Sănătatea Cluj, în Liga a treia, el a debutat în fotbalul mare la ”juveți”, dar cei mai frumoși și prolifici ani i-a petrecut în Gruia, acolo unde a atins cele mai înalte culmi de performanță.

”Îmi doresc ca CFR să câștige campionatul, iar Craiova să rămână pe locul trei, nu știu ce rezultat este nevoie pentru ca ambele echipe să-și atingă obiectivele, dar asta este ceea ce vreau” – Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

Citește și: Victor Ponta face dezvăluiri! Ce sumă colosală a plătit Dragnea pentru a-i fi transmis discursul de la mitingul PSD

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani mărturisește că va fi pe stadion la ultimul meci al clujenilor de pe teren propriu și recunoaște că inevitabil va fi invadat de amintiri.

” Voi fi mereu suporterul CFR-ului, indiferent ce se va întâmpla. Primul meu titlu câștigat în România cu CFR, participările și golurile din Liga Campionilor, cele zece puncte făcute în această competiție și oamenii cu care am lucrat – toate acestea sunt amintiri pe care nu le voi uita niciodată” - Ionuț Rada, campion al României cu CFR Cluj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.