Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Rada: 'Ştefan Radu a greșit când a abandonat naționala României'

www.gsp.ro
Ștefan Radu națională

Lazio putea fi şi ocazia lui Ştefan Radu de a mai juca un meci în România. Fundaşul care joacă de 11 ani la echipa din Roma nu a făcut însă deplasarea la Cluj, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false .

Ştefan Radu nu a mai jucat pe un stadion din România din 2012, de la un amical cu Belgia. În 2013 a decis să nu mai onoreze convocările la echipa naţională, fără să motiveze clar vreodată această decizie. Fost jucător la Bari, Ionuţ Rada a fost solicitat de jurnaliştii italieni să vorbească despre meciul CFR - Lazio şi Ştefan Radu. Acesta l-a lăudat pe Radu pentru evoluţiile din Italia, dar l-a criticat pentru decizia de a refuza naţionala.

Citește și: Cutremur la Poliția Caracal! Decizia care răstoarnă situația actuală

“Ne-am întâlnit ca adversari în derby-ul bucureştean. Am un mare respect pentru Radu, deoarece nu este uşor să rămâi atât de mulţi ani într-o echipă de calibrul lui Lazio. Ştiu că au fost ceva probleme în vară, dar important este că a rămas. Trebuie să spun însă că nu consider că a făcut bine când a abandonat echipa naţională, pentru că trebuie să răspunzi întotdeauna la convocări. Cred că este mai îndrăgostit de Roma decât de România”, a spus Ionuţ Rada pentru site-ul laziosiamonoi.it, un site accesat de fanii echipei romane.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

Simone Inzaghi a spus că Ştefan Radu este odihnit şi de aceea nu a făcut deplasarea la Cluj, la fel ca Immobile şi Luis Alberto. CFR nu este primul adversar din România pe care Lazio îl înfruntă de când Ştefan Radu a refuzat echipa naţională. În 2018, italienii au întâlnit FCSB, într-o dublă din 16-imile Europa League. Ştefan Radu nu a jucat nici atunci niciun minut din partidele cu FCSB. Decizia lui Inzaghi poate veni şi din dorinţa de a-l proteja pe Ştefan Radu de un public ostil, ştiind că suporterii români nu agrează decizia lui de a refuza echipa reprezentativă. În plus, nici Nicolae Stanciu nu a fost primit bine în Gruia, când a venit ca adversar al CFR-ului, cu Slavia. “Credeam că ardelenii sunt altfel. Mi-au înjurat soţia şi mama”, a spus Stanciu după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.