Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Radu, căpitanul echipei naționale a României U21, despre Krzysztof Piatek -A reuşit să îşi facă un nume singur, iar acest lucru mă motivează

fcinter1908.it
ionut radu

Krzysztof Piątek are un sezon incredibil în Italia, iar Ionuţ Radu are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său coleg de la Genoa. Căpitanul U21 a vorbit, pentru ProSport, despre evoluţia atacantului polonez.

Ultima înfrângere a formaţiei Genoa, în Serie A, a fost pe teren propriu, în faţa echipei, AC Milan, pe 21 ianuarie, grupare la care s-a transferat cel mai bun atacant al lui Genoa, Krzysztof Piątek. Atacantul polonez, de 23 de ani, a ajuns în această iarnă la clubul rosonero, în schimbul a 35 de milioane de euro şi a semnat un contract până în vara anului 2023.

"Eu eram sigur că o să continue la AC Milan ceea ce a început la Genoa, a devenit un automatism pentru el să dea goluri. Sunt 100% convins că va marca în continuare şi îmi doresc foarte mult pentru el să fie golgheter în Serie A pentru că în momentul când a venit în Italia era un necunoscut şi a reuşit să îşi facă un nume singur, iar acest lucru mă motivează şi pe mine", au fost cuvintele lui Ionuţ Radu, despre fostul său coleg.

Atacantul are o evoluţie extraordinară în tricoul celor de la AC Milan. În doar 317 minute a marcat de şase ori şi a ajuns la 17 reuşite în acest sezon în Serie A.

Krzysztof Piątek a doborât un record vechi de 70 de ani în tricoul rosonero. Vechiul record îi aparţinea suedezului Gunnar Nordahl, care a reuşit să înscrie primele 6 goluri în 410 minute. Nordahl a jucat la AC Milan în perioada 1949 - 1956.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.