Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Stroe aruncă numele lui Nicolae Ciucă 'cușca' alegerilor prezidenţiale: Este profilul care cadrează perfect cu această funcţie

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Ionuţ Stroe arunc[ numele lui Nicolae Ciucă 'cușca' alegerilor prezidenţiale: Este profilul care cadrează perfect cu această funcţie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe spune că Nicolae Ciucă este în mod automat candidatul PNL la prezidenţiale. ”Din punctul nostru de vedere, este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului”, a spus reprezentantul PNL.

”Este exagerat să avansăm astfel de scenarii în momentul de faţă"

”Este exagerat să avansăm astfel de scenarii în momentul de faţă. Evident, este în mod automat şi candidatul nostru”, a spus Ionuţ Stroe, întrevat în emisiunea Proiect de ţară: România, dacă Nicolae Ciucă este candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

”Din punctul nostru de vedere este profilul care cadrează perfect cu această funcţie, a dovedit nu numai competenţă, nu numai decenţă, cumpătare, dar în relaţia partidelor din coaliţie a fost omul echilibrului, a fost omul care tot timpul a fost orientat tot timpul mult mai mult către seriozitate şi muncă decât către competiţiile politice şi mizele mai micuţe”, a mai spus Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.