Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Stroe, la inaugurarea lucrărilor la Spitalul 'Marius Nasta': Am ajuns aici pentru că suntem membri în Uniunea Europeană

Facebook
ionut stroe

Prezent la inaugurarea lucrărilor construcției noului spital finanțat din fonduri europene, la Spitalul ,,Marius Nasta" din Sectorul 4, Președintele PNL Sector 4, deputatul Ionuț Stroe a declarat:

,,Am ajuns aici pentru că suntem membri în Uniunea Europeană și avem la dispoziție aceste fonduri europene pentru dezvoltare. Avem PNRR, cea mai importantă resursă, și avem oameni pregătiți, care știu să atragă banii europeni, precum primarul Daniel Băluță și echipa managerială de la Marius Nasta."

 

De asemenea, el a remarcat și faptul că: ,,Marile Proiecte se fac cu bani europeni. În ciuda evidenței, avem niște critici de serviciu care încearcă să ne spună că România ar avea de pierdut din apartenența la Uniune, ar da către U.E. mai mult decât ar lua. Nimic mai fals, iar aceste Mari proiecte sunt cea mai clară dovadă că acești politicieni ,,pierde-vară" mint, în interes electoral și politicianist

Dar adevărul este evident - ei rămân cu pălăvrăgeala, noi cu faptele (școli, spitale, magistrale de metrou și multe alte mari investiții).

Primăria Sectorului 4 construiește la Spitalul "Marius Nasta" un nou spital finanțat prin fonduri europene: Centru de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei. Planul pentru acest spital de pneumoftiziologie este foarte ambițios: vorbim de o investiție record, de 72 de milioane de euro, un spital construit de la 0, cu o capacitate de 115 paturi, din care 19 de terapie intensivă.

Spitalul va cuprinde:

- Bloc Operator cu 3 săli de operație

- Stație centrală de sterilizare

- Laborator de analize medicale

- Laborator de cercetare

- Laborator anatomie patologică

- Ambulatoriu

- Imagistica si Radiodiagnostic – ecografie, CT, aparat RX standard.

- Compartiment de primire urgente de specialitate CPU-S.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.