Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuţ Stroe, mesaj la extinderea magistralei de metrou M4: Alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni / Foto

ionut stroe

Ionuţ Stroe, mesaj la extinderea magistralei de metrou M4: Alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a vorbit despre beneficiile pe care alianța dintre liberali şi social-democrați o pot aduce pentru dezvoltarea Capitalei. El a subliniat că se vor depune toate eforturile, astfel încât candidatul comun, Cătălin Cîrstoiu, să obţină un scor record la alegerile din 9 iunie pentru Primăria Bucureștiului.

"La București, Alianța PNL-PSD a fost creată pentru ca marile proiecte ale acestui oraș să poată fi realizate. Un mare proiect este și cel al primarului Daniel Băluță, de extindere a magistralei de metrou M4 Gara de Nord- Gara Progresul.

Alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și candidatul PNL- PSD pentru Primăria Capitalei, Catălin Cîrstoiu, am participat la evenimentul ce marchează extinderea magistralei de metrou M4. Este un proiect unic, foarte important, primul de acest gen pe care o primărie din România și-l asumă.

PNL Sector 4, organizația pe care o conduc, a avut în ultimii 8 ani maturitatea politică necesară pentru a susține proiectele importante, precum această magistrală sau stația de metrou Tudor Arghezi și parcarea tip Park and Ride, pe care o vedeți în fotografii și care era azi plină de mașini. Interesul cetățenilor este peste apartenența politică a primarilor! Vom continua în același fel.

Mai mult, avem nevoie de colaborare între sectoarele din București și localitățile limitrofe, întrucât problemele de transport ale bucureștenilor nu se opresc la limitele de sector, iar alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni. Vom depune toate eforturile astfel încât Cătălin Cîrstoiu sa aibă un rezultat record, iar după 9 iunie Bucureștiul să aibă în sfârșit un primar cu viziune, care știe ce are de făcut și poate să ducă proiectele la bun sfârșit", a scris Ionuţ Stroe pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.