Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iordănescu oferă clarificări cu privire la situația lui Olaru

Mediafax
Edward Iordanescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a clarificat situaţia lui Darius Olaru, în contextul partidei România - Andorra, din preliminariile CE-2024.

"Staff-ul medical al echipei naţionale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra, potrivit news.ro.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparţine acestuia, e vorba de starea lui şi totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puţină durere la schimbările de direcţie şi atunci când şutează.

Pentru că prima condiţie pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală şi pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

 

Medicul echipei naţionale a discutat duminică dimineaţa cu medicul de la FCSB şi a transmis situaţia medicală a lui Darius.

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât ştiam atât de bine profilul Andorrei, confirmat şi în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru.

Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc poliţe sau să întreţin războaie personale. Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor şi de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace şi să se accidenteze în meciul cu Andorra…

În speranţa că aceste clarificări vor închide un fals subiect, vreau să vă mulţumesc tuturor, încă o dată, pentru susţinerea arătată echipei naţionale şi să vă asigur că vom lupta până la capăt, în fiecare secundă, pentru obiectivul calificării la EURO 2024", a afirmat selecţionerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.