Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iordănescu spune că s-a întrebat o singură dată dacă se merită să primească toate atacurile şi jignirile ca selecţioner: Răspunsul l-am găsit rapid

Mediafax
Edward Iordanescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că s-a întrebat o singură dată da “se merită” să rămână în situaţia de a fi atacat şi jignit, potrivit news.ro.

“Probabil că oricare dintre dumneavoastră aţi fi fost în situaţia mea şi în pielea mea în ultimele zile aţi fi pus măcar o dată întrebarea dacă se merită să primeşti toate atacurile, jignirile, umilinţele.. Mărturisesc că şi eu mi-am pus o singură dată această întrebare şi răspunsul l-am găsit rapid: se merită pentru că e vorba de echipa naţională. Şi dragostea mea pentru echipa naţională este la cote foarte înalte. Sunt pregătit ca şi de acum înainte să primesc orice este nevoie atâta timp cât eu cred în potenţialul individual al jucătorilor, al echipei naţionale, cred că are viitor şi faptul că naţionala a avut reacţie şi după primul joc din Muntenegru şi a arătat altceva în Bosnia a continuat cu o reacţie şi mai puternică la jocul de pe Giuleşti, lucrurile astea ne arată că avem suflet, că avem încredere, că putem reacţiona şi putem construi un viitor frumos”, a spus Iordănescu.

El a precizat că diferenţa de la primul meci la al treilea din Liga Naţiunilor nu a constat în pregătire: “Nu am pregătit foarte diferit meciul din Muntenegru cu cel de pe Giuleşti. A ţinut mai mult de starea mentală. Mi-aş fi dorit să fie acasă primul joc tocmai pentru a avea acest curaj suplimentar”.

Echipa naţională întâlneşte Muntenegru, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti, în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă, în Muntenegru, când gazdele s-au impus cu 2-0. În etapele a doua şi a treia, tricolorii au fost învinşi în deplasare de Bosnia, scor 1-0, şi au învins acasă Finlanda, scor 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.