Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iordania s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei

News.ro
minge fotbal poarta

Iordania s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Asiei la fotbal, după ce a învins luni Irakul cu scorul de 3-2 (1-0), deşi era condusă în minutul 90+5, într-un meci din optimile turneului găzduit de Qatar, potrivit Agerpres.

Iordania a condus la pauză graţie golului lui Yazan Al Naimat din minutul 45+1. Irakul a trecut în avantaj în urma reuşitelor lui Suad Natiq (68) şi Aymen Hussein (76), însă a rămas cu un om mai puţin în minutul 77, acelaşi Aymen Hussein, golgheterul competiţiei, fiind eliminat pentru că a sărbătorit în exces golul său. Iordania a dat lovitura în minutele de prelungire, prin Yazan Al-Arab (90+5) şi Nizar Mahmoud Al-Rashdan (90+7), ultimul cu un şut de la distanţă.

Iordania va întâlni în sferturi Tadjikistanul, debutantă la această competiţie. În optimi, Tadjikistanul a eliminat reprezentativa Emiratelor Arabe Unite cu scorul de 5-3, la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1, atât după cele 90 de minute, cât şi după prelungiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.