Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Botoșani: Percheziţii într-un dosar de furturi din locuinţe

mascati perchezitii diicot

Poliţiştii din oraşul Darabani au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor tineri suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 29 de ani, toţi din comuna Drăguşeni, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. 

Poliţiştii au stabilit că, în luna octombrie 2019 şi în luna ianuarie 2020, cei trei au pătruns în locuinţele a patru familii din comunele Mileanca şi Havârna, de unde au sustras obiecte de uz casnic şi produse electronice în valoare de 2.000 de lei.

Citește și: Sfârșit TRAGIC - Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un buldoexcavator 

"Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de procedură penală, mai multe bunuri provenite din comiterea faptelor", a afirmat Carp. 

Pe numele celor trei tineri au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi au fost introduşi în Centrul de Reţine şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca luni să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.