Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Brăila: Accident cu cinci autovehicule implicate la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DE 584; trei persoane au fost rănite

accident a10

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane s-a produs joi, pe DE 584, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Bărăganul, în evenimentul rutier fiind implicate cinci autovehicule, trei autoturisme şi două autocamioane, informează IPJ Brăila.

"Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi ai Poliţiei Oraşului Însurăţei s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea un autocamion pe DE 584 în localitatea Bărăganul, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare şi a lovit autoturismul aflat în faţa sa, ce se deplasa cu viteză redusă în coloana formată la trecerea la nivel cu calea ferată, precum şi un alt autovehicul ce se afla oprit pe partea dreapta a sensului de mers. Din impact, autoturismul a fost proiectat în autoturismul aflat în faţa sa, iar acesta la rândul său într-un autocamion", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila, conform Agerpres.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului autocamionului, cel care nu a păstrat distanţa şi a lovit autoturismele din faţa sa, a şoferului autovehiculului oprit, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Galaţi, şi a unei femei în vârstă de 58 de ani, pasageră în primul autoturism lovit de autocamion, toţi trei răniţii fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi cei cinci şoferi implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.