Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Dâmbovița răstoarnă complet tragedia de la Crevedia: Oamenii din zonă nu au făcut nicio reclamație pe tema stației GPL

autoinsurancedeal.org
politia

IPJ Dâmbovița răstoarnă complet tragedia de la Dâmbovița. Oamenii legii spun că în ciuda declarațiilor și informațiile apărute în presă, nimeni nu a reclamat ceva suspect legat de stația GPL de la Crevedia. Cu alte cuvinte, cetățenii din zonă, care acum acuză că acolo era activitate ilegală și că poliția tăinuia tot, nu au depus nicio sesizare oficială.

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la anumite sesizări transmise Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și cu privire la utilizarea unei autospeciale de poliție neinscripționată, în proximitatea producerii evenimentului din localitatea Crevedia, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Începând din anul 2020 și până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, nu au fost înregistrate sesizări, petiții, informări sau audiențe de la cetățeni sau alte instituții, referitoare la activitatea desfășurată la imobilul unde s-a produs tragicul eveniment din localitatea Crevedia.

De asemenea, încă din anul 2022, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a dispus ca aparatele folosite pentru măsurarea vitezei de deplasare și supraveghere a traficului rutier să fie utilizate doar din autospecialele de poliție inscripționate, astfel că nu se confirmă afirmațiile referitoare la faptul că o autospecială neinscripționată ar fi acționat în proximitatea imobilului, din localitatea Crevedia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.