Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Prahova cercetează susţinerile unuia dintre presupuşii hoţi ridicaţi după percheziţiile din dosarul de furturi din locuinţe - Acesta a ajuns la spital

masina politie

Anchetatorii prahoveni fac cercetări după apariţia în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgenţă după ce ar fi fost lovit de poliţişti în timpul unor percheziţii, potrivit Agerpres.

Potrivit unei informări transmise joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de tâlhărie furt din locuinţe şi din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare.

Citește și: A trecut un an de la condamnarea fostului lider PSD! Când ar putea fi eliberat Liviu Dragnea

"Una dintre persoanele conduse la sediul poliţiei a acuzat dureri, fiind solicitată intervenţia ambulanţei. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigaţii medicale", .

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul respectiv ar fi suspect în cauză, el rămânând internat după ce a fost supus unor proceduri medicale.

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi a luării măsurilor legale a fost sesizată unitatea de Parchet competentă, mai precizează informarea citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.