Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș NU POATE SAU NU VREA - Migranții ilegali ÎNCĂ se plimbă nestingheriți prin Timișoara, în plină stare de urgență

migranti

Nicio schimbare în Timișoara. Acum trei zile, sesizam că pe străzile din Timișoara, în plină stare de urgență - cu Poliția, Jandarmeria și Armata mobilizate pe străzi, migranții ilegali se plimbă relaxați prin oraș, cu ghiozdanele cu haine în spate. Oamenii legii nu îi văd, nici nu îi amendează și nici când situația ajunge în presă nu se iau măsuri.

Citește și: Scădere INEXPLICABILĂ a numărului de paturi de pe ATI: Acum, avem 731, acum câteva zile, erau peste 4.000

Drept dovadă, la trei zile după publicarea acestui material, altă trupă de migranți își face veacul liniștită în zona de Nord, lângă un mare supermarket. Locația e cunoscută poliției și știrile nu lipsesc nici din presa locală, însă Poliția NU ia nicio măsură pentru stoparea fenomenului. Ceea ce este însă mai grav e că unii migranți sunt agresivi verbal cu femeile pe care le văd pe stradă, însă acest lucru nu pare să deranjeze pe nimeni, decât pe femeile agresate. În rest, oamenii legii sunt extrem de concetrați pe activitățile de verificare în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.