Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș REFUZĂ să amendeze candidatul PNL care a ÎNCĂLCAT starea de alertă - Răspunsul SFIDATOR dat de instituție

deBanat.ro,
Dan Stoicanescu

IPJ Timiș își bate efectiv joc de toți cetățenii care respectă normele de distanțare socială. Cu un nou șef la conducere, inspectoratul care ar trebui să îi amendeze pe toți cei care încalcă regulile, închide sfidător ochii la ieșirile candidaților PNL. Instituția a anunțat că nu poate amenda candidatul PNL care a făcut un eveniment electoral în pandemie pentru că toate regulile au fost respectate. Încălcarea lor flagrantă există însă în format video și foto, dar sub conducerea lui Dan Stoicănescu polițiștii par să fi uitat că distanțarea socială implică doi metri față de persoanele din jur. Întâmplător sau nu, conform unor informații ȘTIRIPESURSE, soția lui Stoicănescu muncește la Colterm, societate aflată în subodinea Primăriei Timișoara, condusă de șeful PNL, Nicolae Robu.

Iată răspunsul sfidător dat de IPJ Timiș pentru ȘTIRIPESURSE.ro, în condițiile în care de ieri până astăzi IPJ a amendat zeci de oameni și societăți comerciale, nu însă și pe reprezentanții puterii.

Citește și: FOTO și VIDEO SCANDALOASE - PNL ÎNCALCĂ TOATE regulile impuse românilor: acțiune electorală în Timiș, în plină pandemie

"La data de 28 iunie a fost organizat un eveniment  în parcarea Sălii Polivalente din localitatea Dumbrăvița ce a constat în vizionarea unui film din autoturisme.
Cu privire la fotografia în care apar mai puțin de 20 de persoane,facem mențiunea că acestea se aflau în aer liber nefiind încălcate prevederile legale în vigoare", anunță IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.