Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Vaslui a dispus efectuarea de verificări, după ce o persoană cu dizabilităţi a fost amendată de polițiști, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie

112 politia politie

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a dispus, vineri, efectuarea de verificări, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că o femeie în vârstă de 30 de ani cu dizabilităţi, din comuna Deleni, a fost sancţionată cu suma de 2.000 de lei pentru că a mers la cumpărături fără să fi completat corespunzător declaraţia pe propria răspundere.

Tânăra, care suferă de o boală mintală, a primit procesul verbal de constatare a contravenţiei prin poştă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o sancţiune contravenţională aplicată pe raza localităţii Bulboaca, comuna Deleni, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu de către poliţişti, urmând ca, în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri legale", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vaslui.

Reprezentanţii instituţiei susţin că tânăra nu ar fi avut asupra sa documentul de identitate în momentul în care a fost oprită de poliţişti şi au precizat că sancţiunea poate fi contestată în instanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.