Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză – De ce nu îi demite Ciolacu pe Firea și Budăi? Jurnalistă: 'Ciolacu scapă de un adversar din PSD, fără să supere partidul'

Radu Pop
ciolacu Guvern

Demiterea lui Marius Budăi sau a Gabrielei Firea ar fi „un semnal prost pentru activul de partid”, arată jurnalista Liliana Ruse, care a explicat și posibila strategie aleasă de Marcel Ciolacu, premier și lider PSD, în scandalul azilelor groazei.

„Ciolacu nu-i va demite pe Firea și Budăi. Ar fi un semnal prost pentru activul de partid, care așteaptă de la șef protecție pentru toate porcăriile imaginabile. Ciolacu are nevoie ca liderii din teritoriu să tragă la toate rundele de alegeri din 2024. De aia și apar pe surse mesajele interne de “susținere” pentru cei doi miniștri. Nu e nicio susținere, ci un calcul politic rece, prin care Ciolacu scapă de un adversar din PSD, fără să supere partidul.

Altfel, mă alătur entuziast celor care speră la moartea în chinurile iadului a celor vinovați”, a spus jurnalista Liliana Ruse, pe pagina sa de Facebook.

Protest în stradă în urma scandalului privind centrele de bătrâni: se cere demisia lui Marius Budăi și Gabrielei Firea

Premierul Marcel Ciolacu a dispus Corpului de control să demareze verificări asupra activității Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități (mai multe aici).

PMP susține că Marius Budăi și Gabriela Firea nu trebuie să mai petreacă niciun minut în fruntea ministerelor direct responsabile pentru azilele groazei din România. „În caz contrar, PSD trebuie să înceteze muşamalizarea acestui caz şi să îi demită de URGENŢĂ. Modul în care premierul Marcel Ciolacu şi-a nuanţat discursul arată cât de tare s-a extins protecţia PSD asupra celor vinovaţi de acoperirea acestor atrocităţi: Budăi, Firea şi Pandele. La PSD, prieteniile politice contează mai mult decât umanitatea şi protecţia unor persoane vulnerabile?”, arată partidul, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.