Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză de ULTIMĂ ORĂ - Cum va fi obligat PSD să modifice 'cu propria mână' Codul Fiscal

PSD

Ipoteză incendiară privind Codul Fiscal. PSD va fi nevoit să modifice Codul Fiscal, la fel cum a fost nevoit să modifice Legea Offshore. O spune președintele PMP, Eugen Tomac.

"PSD va fi nevoit să modifice legile justiției cu propria mână, la fel cum a fost nevoit să modifice propriul Cod fiscal și cum încearcă să modifice acum Legea offshore – pentru a nu arunca respectivele domenii în haos.

Când președintele a ieșit să conteste modificările aduse legilor justiției, era deja prea târziu. Klaus Iohannis ar fi trebuit să se bată în fiecare săptămână cu Dragnea și Tariceanu pentru a salva progresele care s-au făcut în justiția din România în ultimii 15 ani.

PMP a împartășit aceleași puncte de vedere pe care le susține atât Comisia de la Veneţia, Comisia GRECO, precum și celelalte partide din opoziție, în încercarea de a ne opune unui demers abuziv al actualei puteri. Dacă Daddy&Tăriceanu s-ar fi limitat la modificarea legilor justiției în sensul aplicării deciziilor Curţii Constituţionale și a tratatelor internaționale la care România este parte, am fi avut astăzi o justiție mai apropiată de așteptările românilor", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.