Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză halucinantă. Hillary Clinton ar putea fi înlocuită din cursa pentru Casa Albă

captura Twitter
hillary clinton

Mai mulţi analişti politici, apropiaţi propagandei ruse, se lansează în speculaţii incredibile referitoare la bătălia electorală din Statele Unite. Conform acestora, seniorii din Partidul Democrat american au început să ia în considerare ceva ce la începutul campaniei electorale era de neconceput: pregătirea unui nou candidat, care să o înlocuiască pe Hillary Clinton din cursa pentru Casa Albă.

Jeff Steinberg, un celebru editorialist de peste ocean, spune că "unul dintre cei care şi-a pus această problemă este Don Fowler, fost membru de vază al Comitetului Democratic Naţional, care a sugerat că Hillary Clinton ar trebui înlocuită cu vice-preşedintele actual al SUA, Joe Biden sau cu Secretarul de Stat american, John Kerry".

Citeşte şi: Dezbaterea electorală din SUA la un alt nivel: Care e starea de sănătate a lui Trump și Hillary

Potrivit acestuia, ancheta lansată de Procurorul General al statului New York, Eric Schneiderman (un democrat veritabil şi aliat de bază al doamnei Clinton), în ceea ce priveşte fundaţia caritabilă condusă de Donald Trump, face parte dintr-o strategie mai amplă de discreditare a miliardarului, având în vedere că noile sondaje arată că cei doi sunt aproape la egalitate în rândul electoratului, cu un uşor avantaj pentru fosta Primă Doamnă de la Casa Albă.

"DA, este o abatere a atenţiei publice intenţionat creată pentru a ascunde problemele lui Hillary. Este clar că există un plan B în rândul democraţilor, în special acum, când şi-au dat seama că Trump şi "jalnicii" acestuia ar putea câştiga alegerile", spune Steinberg, făcând referire la declaraţia făcută săptămâna trecută de Clinton, care a spus că suporterii lui Trump fac parte din "coşul celor jalnici".

Citeşte şi: EXPLOZIE pe un feribot în Bali: 15 VICTIME / FOTO

Analistul şi comentatorul politic John Walsh spune că se încearcă intoxirea publică cu informaţii denigratoare despre candidatul republica, după ce acesta a spus că îşi doreşte o îmbunătăţire a relaţiilor ruso-americane:

"Trump ar trebui felicitat după ce a apărut la postul RT (n.r. televiziunea creditată de Kremlin). Este încă un semn că el crede în ceea ce spune, crede într-o ÎMPĂCARE cu Rusia. Este cu atât mai surprinzător cu cât previziunile iniţiale spuneau că această poziţie îl va costa pierderea semnificativă de voturi", menţionează Walsh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.