Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză incendiară: Cine ar sta în spatele zvonului că SUA îşi mută bombele nucleare în România

paginaderusia.ro
arma nucleara

O nouă ipoteză incendiară în privinţa zvonului conform căruia americanii îşi mută bombele nucleare în ţara noastră. Mugur Ciuvică de la Grupul de Investigaţii Politice lansează o serie de acuzaţii la adresa celor care au lansat ştirea.

Citeşte şi: Alina Petre, despre Traian Băsescu: 'Eu nu am spus nimic despre amantele lui, deși aș fi putut'

Ciuvică şi cei de la Grupul de Investigaţii Politice spun că sursa informației potrivit căreia Statele Unite ale Americii ar muta arme nucleare din Turcia în România ar fi ”presa binomului”, ceea ce ”reprezintă o problemă internă”. Mai mult, acesta îl implică în scandal şi pe actualul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. " Știrea cu armele nucleare care ar fi ajuns în România este o nouă minciună marca „Hotnews”. Dezinformarea nu e lansată de vreun „dușman” dinafara României, ci de securiștii noștri de la Hotnews.

Știrea mincinoasă potrivit căreia „SUA mută arme nucleare din Turcia în România” a apărut pe site-ul www.euractiv.ro. EurActiv.ro a fost fondat în mai 2004 sub franciza EurActiv.com prin entitatea legală Asociația Actori Europeni. Președintele Asociației Actori Europeni și președintele EurActiv România este Manuela Preoteasa Țimbolschi.  Manuela Preoteasa Țimbolschi, împreună cu soțul ei Ionel Mărgărit Preoteasa Țimbolschi sunt patronii Hotnews.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

P.S.

În 2015, patronii Hotnews și EurActiv l-au plătit cu 10.559 Ron pe unul dintre actualii miniștri tehnocrați. Banii proveneau din fonduri europene, așa că ministrul la care au ajuns nu putea fi altul decât Cristian Ghinea.", au scris cei de la Grupul de Investigaţii Politice pe facebook.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.