Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză INCREDIBILĂ în cazul primarului ucis: De ce ar fi fost omorât edilul

renasterea.ro
politisti

Potrivit unei ipoteze pe care anchetatorii au luat-o în calcul în urma audierilor mai multor persoane, fostul primar din Lunca Mureșului ar fi fost ucis din gelozie.

Ioan Rusu, fostul primar din Lunca Mureșului din Alba, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, din care patru în zona gâtului. Anchetatorii au exclus ipoteza jafului, după ce asupra politicianului a fost găsită suma de 1.000 de lei. Astfel, au continuat cercetările, au audiat mai multe persoane și au început să contureze o altă ipoteză: crima din gelozie.

Citește și: De necrezut! Profesorul Leon Dănăilă e prins în mijlocul unui scandal jenant

Oamenii din comună vorbesc despre faptul că Ioan Rusu ar fi avut o amantă și că a fost omorât din gelozie, potrivit Adevarul.ro. Până acum, niciun suspect nu a fost reținut în legătura cu această crimă, iar anchetatorii nu au găsit nici arma cu care a fost ucis fostul primar.

Ioan Rusu a fost găsit mort, duminică, cu gâtul tăiat, lângă mașina personală. Ioan Rusu a fost primar al comunei în perioada 2012 – 2016. A fost inginer agronom, cu doctorat în domeniu, şi a avut funcţia de preşedinte al Asociaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din Alba. Ca primar, a candidat şi a câştigat în 2012 din partea USL, el fiind la vremea respectivă membru PSD. În 2016, Ioan Rusu nu a mai candidat la funcţia de primar. El era consilier local din partea PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.