Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză încredibilă în cazul unei crime din Pitești: înjunghiat de fiul de 16 ani sau de traficanții de droguri. Petreceri cu tatăl mort în casă

captura youtube
crima

Un bărbat de 78 de ani a fost găsit mort, vineri dimineață, de fosta sa soție. Cadavrul pensionarului prezenta urme de violență, prin injunghiere.

În noaptea de 2 spre 3 martie, în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

„La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp. În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență”, precizează, într-un comunicat, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Principalul suspect în acest caz ar fi chiar fiul bărbatului, un băiat de 16 ani, despre care surse neoficiale spun că ar avea probleme cu drogurile, potrivit Ancheta Online. Puștiul ar fi implicat într-o rețea de traficanți de droguri care distribuie o substanță periculoasă, care provoacă dependență puternică, greu de depistat în organism.

Fiul a ajuns la Spitalul de Pediatrie

După descoperirerea șocantă, a fost găsit și fiul victimei, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie, având simptome asemănătoare sevrajului. Minorul fost testat, dar nu a ieșit pozitiv la droguri.

Oamenii legii au depistat mașina bărbatului într-o parcare unde, de obicei, se strâng tinerii teribiliști.

În locuința în care a fost găsit bărbatul mort, mascații au intervenit în urmă cu câteva luni, ca urmare a sesizării făcute de tatăl unei fete de 14 ani, care a anunțat Poliția că adolescenta se află într-un anturaj dubios, cu alți tineri care se drogau..

În respectiva locuință se țineau frecvent petreceri. Potrivit sursei citate, polițiști iau în calcul varianta potrivit căreia, băiatul de 16 ani ar fi organizat petreceri cu tatăl mort în casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.