Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteza lui Mircea Geoană: Plan ascuns al lui Victor Ponta în PSD

surse

Fostul presedinte PSD Mircea Geoana, exclus din partid, spune ca inlaturarea lui Ion Iliescu este doar o 'problema de timp' si ca aceasta mutare face parte dintr-un plan mai amplu al lui Victor Ponta, Liviu Dragnea si Sebastian Ghita.

In varianta avansata de Mircea Geoana, triada mentionata a inceput un razboi cu 'vechiul PSD'.

"Este parte a unui plan mai vechi de creare a unui nou partid, în sau în afara PSD. Ei sunt convinşi că "bagajul" negativ al PSD - corupţia, asocierea cu comunismul, "partidul-stat", etc., trebuie rezolvat radical, inclusiv prin eliminarea unor figuri-simbol ale acestui fenomen. Ion Iliescu este doar unul dintre cei vizaţi. Îndepărtarea lui este doar o problemă de timp. Triada Ponta-Ghiţă-Dragnea nu pot susţine două fronturi deschise în partid, cu mine şi cu dl. Iliescu. De unde şi gestul tactic al "demisiei" lui Ghiţă. După "rezolvarea" cazului Geoană, se vor întoarce şi vor elimina, prin metode combinate, tot ce înseamnă "vechiul PSD", începând cu Ion Iliescu. Dl. Iliescu are defectele sale şi nu mi-a fost niciodată cel mai bun prieten", a declarat Mircea Geoana, intr-un interviu din academiacatavencu.info.

Geoana a adaugat ca nu exclude o candidatura la sefia PSD in congresul din primavara lui 2015. Pe de alta parte, fostul lider PSD spune ca exista si varianta infiintarii unui nou partid.

"(...) nu exclud să particip sau să susţin o echipă nouă de conducere şi un nou drum pentru un PSD profund reformat şi modernizat. Voi pregăti şi voi lansa în dezbatere publică un astfel de proiect şi îl voi oferi atât membrilor, simpatizanţilor şi votanţilor PSD cât şi ansamblului stângii şi societăţii româneşti. Nu pot exclude nici varianta unui proiect civic şi politic complet nou", a declarat Mircea Geoana.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.