Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză NĂUCITOARE: Tolontan ar fi ZIARISTUL despre care vorbește Băsescu

tolontan

În ciuda insistenţelor moderatorului, Băsescu nu a dorit să dea numele acelui ziarist, însă neoficial este vorba despre Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei Sporturilor, publicaţie ce a dezvăluit neregulile financiare de la Gala Bute, organizată de Elena Udrea când era ministrul al Turismului, dosarul fiind instrumentat de DNA.

Precizarea că ziaristul este “bine plătit” vine după ce tot la  B1 TV au fost prezentate documente menite să-l arunce pe Tolontan în dizgraţia publică pentru că “şi-a permis” să câştige foarte mulţi bani, comparativ cu alţi români, într-o perioadă de criză. Şi Jurnalul Naţional a făcut numeroase dezvăluiri şi a adresat o serie de întrebări procurorilor legate de Gala Bute. Iar în acest caz, declaraţia lui Băsescu se poate traduce prin proverbul “Bate şaua să priceapă iapa”.

Pe de o parte, este o presiune, cu iz de şantaj, asupra presei, pentru a opri dezvăluirile, dar şi un mesaj adresat procurorilor, în sensul opririi anchetei, menit să o protejeze pe Elena Udrea. Până acum, anchetatorii au ocolit-o pe Elena Udrea, care se află într-un conflict deschis cu Gazeta Sporturilor şi Jurnalul Naţional pe tema Galei Bute, dar şi a altor dezvăluiri, scrie jurnalul.ro

Ca să fiu foarte sincer, mi-am îngustat și eu ochii pentru că mi s-a părut că ce spune președintele este foarte bizar. Adică, un jurnalist să controleze decizii de procurori... Evident că și eu m-am gândit tot la mine. Dar, am zis să nu fiu paranoic să mă bag din nou în seamă în chestiunea asta”, a spus Tolontan ieri seară la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.