Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteza noua in PNL: Inregistrarile cu Atanasiu, rezultatul unei infractiuni

sigla noua pnl

Copreşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, a declarat luni că, la nivelul filialei, nu există nicio discuţie privind stenogramele şi că, probabil, cel care a ţesut povestea acestora nu este din partid. Mai mult, el a spus că înregistrarea audio, a cărei autenticitate nu a fost încă dovedită, ar fi fost făcută în urma săvârşirii unei infracţiuni.

'Din punctul meu de vedere, chiar nu sunt pe ordinea noastră de zi nişte aşa-zise stenograme, pentru că este vorba despre o înregistrare audio, iar dacă aceste înregistrări s-au făcut, înseamnă că cineva a săvârşit o infracţiune. Noi discutăm despre un aşa-zis conţinut dat publicităţii în urma săvârşirii unei infracţiuni, nu sunt de acord să discutăm despre rezultatele produse de săvârşirea unei infracţiuni. Viaţa privată, discuţiile private sunt garantate în Constituţia României. Discutăm despre viaţa privată a unor persoane, despre drepturile şi libertăţile garantate de Constituţie, o discuţie privată a unei persoane fizice nu ajunge în perimetrul public fără acordul acesteia (...) Eu cred că PNL este mai puternic ca niciodată şi cel care a scos şi a ţesut această poveste nu cred că este din partea Partidului Naţional Liberal', a spus Dobre.

Citeste si: Alina Gorghiu promite sancţiuni pentru 'derapajele' din PNL

Vezi şi: Vasile Blaga, reacţie la stenogramele cu Atanasiu: 'M-au deranjat'

Acesta a precizat că nu poate comenta nimic cu privire la conţinut, câtă vreme cineva nu garantează autenticitatea înregistrării şi că, probabil, cineva doreşte să stârnească un conflict între cele două organizaţii care au format PNL, dar că 'nu o să reuşească niciodată'.

'La nivel local, nu există chiar nicio discuţie pe această temă, întrucât noi chiar avem lucruri importante de discutat şi avem lucruri importante pentru opinia publică, nu pentru partide sau pentru persoane. Noi, de regulă, ne orientăm spre lucruri ce ţin de agenda publică, nu ce ţin de persoane', a afirmat Ciprian Dobre.

Copreşedintele PNL Mureş, Dorin Florea, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că a fost surprins neplăcut după ce a ascultat înregistrările publicate în presă, în care apar mai mulţi lideri centrali ai vechiului PNL, potrivit cărora liderii fostului PDL 'o să dispară rând pe rând'.

'Mă surprinde într-un mod neplăcut declaraţia făcută pentru că se pare că domnul Tase (Teodor Atanasiu, n.r.) nu a înţeles nimic din ce vrea poporul acesta. Aceşti viteji de primăvară să nu uite că ştampila încă este la poporul român şi poporul român nu mai vrea astfel de viteji. Mulţi am participat cu sufletul şi cu toată priceperea la altceva decât ce vrea poporul român, decât ce cred unii. Iar dacă era aşa de bun domnul Tase sau dacă crede că preşedintele României gândeşte astfel, atunci să explice de ce nu l-a luat consilier la Cotroceni', a spus Dorin Florea, care a precizat că este mirat că, deşi declaraţiile au fost făcute în prezenţa copreşedintelui PNL, Alina Gorghiu, aceasta nu a reacţionat.

Vezi şi: Atanasiu a RECUNOSCUT tot: Explicația după stenogramele care au explodat în PNL

STENOGRAME: Ne-am ținut de nas și am fuzionat. Nu vor primi premierul!/ RĂZBOI MONSTRU în PNL

EXCLUSIV Războiul liberalo-liberal ia amploare: Lui Blaga îi e frică/ STENOGRAME AUDIO

Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director/ STENOGRAME EXPLOZIVE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.