Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPOTEZĂ Și dacă Gabriel Oprea nu era în mașina?

scenariu

O teorie foarte interesantă circulă printre parlamentarii UNPR și ai Puterii în general în Scandalul în care este implicat vicepremierul Gabriel Oprea. Sunt invocate surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În mod normal ar fi doar o bârfă care circulă pe holurile Parlamentului, dar ea capătă valențe noi în contextul în care MAI și Poliția Capitalei nu prea cooperează cu procurorii și nici cu presa. Toate informațiile care apar sunt pe surse și lasă loc la multe interpretări.

Vezi și: Parodie muzicală: Ministrul Gabriel Oprea a ajuns de râsul Internetului / VIDEO

Vicepremierul Gabriel Oprea a ieșit ieri într-o declarație din care nu aflăm nimic. Nu știm de unde venea și unde mergea. El invoca o anchetă penală care însă nu îl împiedică să spună niște chestiuni simple.

Bârfa ar fi așa: De fapt în mașina care era însoțită de coloana oficială din care făcea partea și Bogdan Gigină nu era Gabriel Oprea. El ar fi aflat abia la sosirea obiectivului transportat la destinația de problema avută pe traseu și a îneput să se agite. De aici... susțin sursele citate și reticența celor din MAI de a colabora cu procurorii.

”Să fim serioși. Asta cu nedatul jos ca mi s-a spus ca  nu sunt probleme nu o crede nimeni. Nu avea cum să nu audă bufnitura. Te dădea-i instant jos să vezi ce s-a intamplat.”, susține unul din parlamentarii UNPR sub protecția anonimatului.

Citește și: Poliţistul mort când îl escorta pe Oprea îşi dăduse superiorii în judecată

Teoria poate fi o adevărată bombă dacă se confirmă. Că sunt probleme și că nu toate informațiile sunt date o arată și teoria lansată ieri de un deputat și necombătută de nimeni - el susține că Gabriel Oprea nu s-ar fi aflat singur în mașină ci cu 'o consiliera suspect de apropiata'.

Posibil să aflăm totuși mai multe de la Parchet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.