Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie câștigă războiul cu Primăria Constanța. Arhiepiscopia Tomisului va putea folosi terenul de lângă Catedrala Eroilor

ebihoreanul.ro
justitie

Curtea de Apel Galați s-a pronunțat vineri în dosarul în care Consiliul Local Constanța s-a judecat cu Arhiepiscopia Tomisului cu privire la dreptul de administrare a terenului de lângă viitoarea Catedrală a Eroilor din oraș, potrivit Ziua de Constanța.

Pe data de 30 martie 2022, Arhiepiscopia Tomisului obținuse în primă instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de administrare al clericilor asupra terenului din Parcul Casei de Cultură de lângă Catedrala Eroilor.

Avocații Consiliului Local Constanța au declarat recurs, iar dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Constanța. Ulterior, ÎCCJ a dispus strămutarea procesului la Curtea de Apel Galați.

La termenul de vineri, 19 august, magistrații din Galați au decis în favoarea arhiepiscopiei.

Solutia pe scurt: „Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurenta să plătească intimatei suma de 2380 lei cu titlu de cheltuieli de judecată (onorariu avocat) în recurs. Definitivă. Pronunţată azi, 19.08.2022, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.