Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie explică de ce nu a purtat mască: 'Nu am respirație dacă folosesc masca în timp ce folosesc glasul din plin' / VIDEO

Facebook
teodosie

ÎPS Teodosie a reacționat după ce au apărut imagini din timpul unei înmormântări în care atât Arhiepiscopul Tomisului, cât și alți preoți, nu poartă mască de protecție.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

„Eu am intervenții foarte intense. Nu pot să fac aceste intervenții cu mască, trebuie să mă și vadă poporul și nu pot să respir, nu am respirație dacă folosesc masca în timp ce folosesc glasul din plin”, a declarat ÎPS Teodosie, potrivit Antena 3.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost surprins fără mască, vineri, în timp ce oficia o slujbă de înmormântare într-o biserică din județul Constanța. Alături de arhiepiscop se afla și un sobor de preoți, iar niciunul dintre aceștia nu poartă masca sanitară. În interiorul lăcașului de cult se aflau mai multe persoane.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.