Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Reacția ÎPS Teodosie, după incidentul cu o femeie, de la prima slujbă în aer liber: Am văzut-o dinainte că se învârtește. Ea nu era conștientă ce face

IPS_Teodosie__18

Slujbele bisericești au fost reluate, cu credincioși, după două luni de stare de urgență, în care accesul a fost interzis. Însă, din nefericire, un prim incident a avut loc la Constanța. Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba Sfintei Liturghii în fața Catedralei “ Sfinții Ap. Petru și Pavel”, de la ora 8:30, iar o femeie a început să se învârtă, la propriu, în jurul prelatului, în timpul slujbei. Uluit, înaltul ierarh nu a schițat niciun gest. Nici ceilalți preoți, diaconi sau credincioși nu au intervenit și au lăsat-o pe femeie să își ”termine actul artistic”.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, ÎPS Teodosie ne-a declarat că i-a fost milă de femeie și că nu este primul incident de acest gen.

”Săraca de ea, ce să simt. Femeie tulbure la minte. nu avea ea nicio vină. Am văzut-o dinainte că se învârtește. Ea nu era conștientă ce face. Mi-a fost tare milă de ea. S-a dus în treaba ei. Am mai avut parte de astfel de incidente, fiecare cum talentul lui. Au mai fost oameni bolnavi, care s-au manifestat. Era o femeie juristă, care umbla ca șobolanii prin biserică, vorbea singură. Era bolnavă din 1988. A venit în 2002, i-am făcut rugăciuni, s-a vindecat.”, ne-a declarat ÎPS Teodosie.

Înaltul ierarh a mărturisit pentru STIRIPESURSE.RO și cum a decurs prima slujbă cu credincioși, chiar dacă ea nu a avut loc în biserică, așa cum este normal.

”Am avut 150-200 de credincioși. Abia așteptau să vină. Au plâns, s-au emoționat, ne-am bucurat împreună.”, ne-a spus ÎPS Teodosie.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.