Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie povestește SCENELE DE GROAZĂ pe care le-a trăit, când polițiștii au intrat peste el, în biserică: 'Vor să termine cu ortodoxia'

Facebook
ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie a relatat un episod incredibil petrecut miercuri dimineața, la Constanța, unde polițiștii au intrat într-o biserică în care slujea și i-a scos cu forța pe credincioși pentru că nu purtau mască și nu respectau distanța socială. Arhiepiscopul Tomisului acuză autoritățile și Guvernul Ludovic Orban că au plan distrugerea ortodoxiei.

”Au intrat în biserică, atunci când împărtășeam. Niciodată nu am pățit așa ceva. Au strigat, i-au împins să iasă afară. Vom face plângere penală. Biserica este de drept privat și trebuie să ceară voie ca să intre. Nu puteam sluji afară, erau două grade. Vor să termine cu ortodoxia! Cum să stea oamenii la 2-3 grade afară? Se îmbolnăvesc cu toții. La Baia Mare s-a dat o hotărâre să se intre în biserică, cu distanțare, cu mască, dar să nu se stea afară.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

Încă nu am primit niciun răspuns de la premier, la scrisoarea trimisă. Ei încalcă Constituția. Am simțit că sunt agresat. Nici nu am putut să țin cuvânt. Polițiștii și jandarmii împingeau credincioșii, m-au obstrucționat.”, a spus ÎPS Teodosie la România TV.

ÎPS Teodosia i-a trimis o scrisoare deschisă lui Ludovic Orban.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.