Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipswich Town a promovat în Premier League

News.ro
minge fotbal poarta

Ipswich Town a încheiat sezonul din Championship pe locul doi în clasament după victoria cu scorul de 2-0, de sâmbătă, în faţa retrogradabilei Huddersfield, ceea ce le-a permis lui "Tractor Boys" să revină în Premier League după o absenţă de 20 de ani, informează EFE, potrivit Agerpres.

Echipa antrenată de Kieran McKenna, tehnician nord-irlandez de 37 de ani, termină la doar un punct de liderul Leicester, care avea deja asigurat titlul de campioană în D2 înainte de etapa a 46-a şi ultima, în cursul căreia a pierdut cu 0-2 în faţa lui Blackburn.

Ipswich, club din Suffolk (estul Angliei) situat la o sută de kilometri de Londra, nu a mai evoluat în elita fotbalului englez din sezonul 2001-2002, la finalul căruia a retrogradat.

Ultimul bilet de accedere în Premier League, ce va fi distribuit pe 26 mai pe Wembley, se va juca între Leeds (locul 3), Southampton (4), West Bromwich (5) şi Norwich (6) după meciuri de baraj disputate în semifinale tur-retur.

La celălalt capăt al clasamentului, Birmingham City (locul 22) a retrogradat în League One, a treia divizie, la fel ca Huddersfield Town (23) şi Rotherham United (24).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.