Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul a condamnat la moarte o rețea de informatori iranieni

timesofisrael.com
hacker-iran

Autoritățile din Iran au condamnat la moarte patru persoane pentru că au „cooperat" cu serviciile secrete israeliene, anunță agenția de presă Mehr citată de Reuters, scrie Mediafax.

Patru persoane au fost condamnate la moarte miercuri de către justiția iraniană pentru că ar fi cooperat cu serviciile de informații israeliene și ar fi comis răpiri, a anunțat agenția de presă Mehr.

Republica Islamică a acuzat de mai multe ori Israelul că desfășoară operațiuni secrete pe teritoriul său. În ultima vreme, Teheranul a acuzat serviciile de informații israeliene și occidentale că pregătesc un război civil în țară, care în prezent este cuprinsă de unele dintre cele mai mari proteste antiguvernamentale de la Revoluția islamică din 1979.

„Cu îndrumarea serviciilor de informații sioniste, această rețea de huligani fura și distrugea proprietăți private și publice, răpea oameni și obținea mărturisiri false", a anunțat agenția iraniană.

Mehr a precizat că acuzații au fost arestați de către Gărzile Revoluționare și de Ministerul de Informații.

Alte trei persoane au fost condamnate la pedepse cu închisoarea cuprinse între cinci și zece ani pentru presupuse infracțiuni precum acțiuni împotriva securității naționale, complicitate la răpire și posesie de arme ilegale, a precizat Mehr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.