Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul e pe cale să trimită agenți Hezbollah în Ucraina: misiunea gândită de Teheran pentru victoria Moscovei (surse N12)

Radu Pop
Hezbollah

Iranul este pe cale să trimită 150 de agenți Hezbollah din Siria în Ucraina pentru a-i ajuta pe ruși să opereze dronele iraniene, transmite o sursă siriană afiliată opoziției pentru canalul N 12.

Agenții Hezbollah destinați să meargă în Ucraina s-au adunat la sfârșitul lunii trecute la clubul ofițerilor din Dimas, situat în suburbiile Damascului, mai trabsmite postul de televiziune.

Armata rusă a început să folosească drone kamikaze împotriva Ucrainei în toamna anului trecut, transmite postul de televiziune CNN. La Kiev și în capitalele occidentale se spune că acestea sunt în principal avioane fără pilot de tip Shahed fabricate în Iran. Inițial, Iranul a negat că ar fi livrat drone de luptă Rusiei, dar apoi a recunoscut că un lot de astfel de drone a fost într-adevăr trimis la Moscova (în timp ce Teheranul susține că acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de războiul cu Ucraina).

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.