Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iranul transmite că petrolierul sechestrat aparținea Irakului

Administrația de la Teheran a transmis că petrolierul sechestrat de către Gardienii Revoluției în Golful Persic aparținea autorităților irakiene, conform agenției de presă IRNA, citată de Reuters preluat de mediafax.

„Petrolierul capturat miercuri pentru transportul ilegal de petrol în alte țări era o navă irakiană”, au transmis Gardienii Revoluției.

Gardienii Revoluţiei din Iran au confirmat că au capturat un nou petrolier străin în Golful Persic, după ce acesta ar fi încercat să transporte petrol în țările arabe. Un purtător de cuvânt pentru Gardienii Revoluției a declarat pentru presa iraniană că petrolierul a fost confiscat la data de 31 iulie.

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, săptămâna trecută, capturarea unui petrolier britanic în Strâmtoarea Hormuz, în replică la oprirea în Strâmtoarea Gibraltar a unui vas care ar fi transportat petrol iranian destinat Siriei. Nava britanică Stena Impero a fost oprită de Gardienii Revoluţiei pentru "nerespectarea codului maritim internaţional, la solicitarea Autorităţii portuare şi maritime din provincia Hormuzgan". Marea Britanie şi Statele Unite au condamnat vehement capturarea petrolierului britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.