Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ireal ce a putut să facă un rus chiar în prima sa zi de muncă la un magazin de electronice din Moscova

odditycentral.com

Un bărbat rus a fost arestat recent după ce a furat 53 de iPhone-uri noi chiar în prima sa zi de muncă la un magazin de electronice din Moscova, scrie odditycentral.com.

La începutul acestei luni, Ministerul rus al Afacerilor Interne a publicat un scurt clip în care un bărbat "face curățenie" într-un magazin de electronice din Moscova și umple o valiză mică și mai mulți saci cu zeci de carcase de iPhone. Bărbatul anonim, în vârstă de 44 de ani, nu pare deranjat de camera de supraveghere și, după ce a încercat și nu a reușit să schimbe direcția de orientare a acesteia cu un mop de curățare, își continuă pur și simplu activitatea. După ce a luat 53 de iPhone-uri nou-nouțe și 53.000 de ruble (570 de dolari) de la casa de marcat, el iese cu dezinvoltură pe ușa din față. Aceasta a fost prima zi de muncă a bărbatului ca manager de vânzări la magazinul de electronice..

Surse din cadrul poliției au declarat pentru agenția rusă de știri Lenta că bărbatul în vârstă de 44 de ani a folosit documente false pentru a obține un loc de muncă ca manager de vânzări la magazinul de electronice, iar în prima zi, după ce a obținut un set de chei de la magazin, a intrat mai devreme decât toată lumea, a luat 53 de iPhone-uri noi și toți banii din casă și apoi a părăsit orașul spre casa sa din Sevastopol.

Pentru că nu a depus nici măcar efortul de a-și ascunde chipul, bărbatul a fost identificat rapid de autorități și prins în Sevastopol. Poliția a reușit să confiște o parte din bunurile furate găsite în locuința sa, dar hoțul a declarat că a reușit să vândă zeci de iPhone-uri în drumul său spre casă de la Moscova.

Un dosar penal a fost deschis împotriva escrocului în vârstă de 44 de ani, iar acesta a fost plasat în custodia poliției. Magazinul de electronice estimează că pierderile sale se ridică la aproximativ 3 milioane de ruble (32.000 de dolari). Conducerea va verifica cu siguranță mult mai atent acreditările candidaților la locurile de muncă în viitor, asta e sigur...

Furturile de iPhone nu sunt neobișnuite. Chiar anul trecut, am scris despre un bărbat care a fost jefuit de 300 de iPhone-uri la câteva momente după ce a ieșit dintr-un magazin iPhone din New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.