Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IREAL Daniel Pancu a fost AMENDAT cu 25% din salariul pe o lună, după ce l-a atacat pe primarul Sectorului 1: 'Recunosc că am greșit'

Daniel Pancu

Daniel Pancu, antrenorul echipei Rapid București, a fost amendat de conducere cu 25% din salariul pe o lună, după o reacție nervoasă la adresa primarului Dan Tudorache. Ieșirea tehnicianului a avut loc în luna noiembrie, după un meci pierdut.

„Am primit o sancțiune financiară de 25 la sută din salariul pe luna noiembrie. Am acceptat-o fiindcă recunosc că am greșit.” , a spus Daniel Pancu la la Telekom Sport. Episodul care a dus la sancționarea antrenorului s-a consumat în luna noiembrie, după un meci pierdut cu 0-2 în fața celor de la UTA Arad.

Citește și: Guvernul Orban propune! Se duc colaborari intense cu Armata

„Sunt alte lucruri, care pe mine m-au depășit. Da, au fost persoane care nu au tras la aceeași căruță! Cine a încercat să mă lucreze pe mine, de fapt a lucrat Rapidul! A fost atentat! Dacă eram schimbat, Rapid nu mai avea nicio șansă la promovare. Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!

Ăştia au stricat fotbalul, d-aia nu ne calificăm nicăieri pentru că intervin ei. Ei să se ocupe de infrastructură și de de gazoane bune şi de stadioane frumoase. Atât. ”, spunea Pancu la acel moment.

Citește și: MAI vine cu reguli noi : Se menţine situaţia aberantă să fim singura ţară din lume care interzice! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.