Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis va numi un vicepreședinte PSD ca șef al ANCOM/ surse. În ce SCANDAL a fost implicat

alexandru petrescu

Guvernul a transmis in urma cu cateva saptamani catre Administratia Prezidentiala nominalizarea lui Alexandru Petrescu, actualul director al Postei Romane, pentru sefia ANCOM, iar presedintele Klaus Iohannis va aproba, cel mai probabil, aceasta numire, au declarat pentru Hotnews.ro surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Alexandru Petrescu este cel care a fost implicat într-un scandal monstru chiar în campania de alegere a lui Iohannis - vezi  mai jos SCANDALUL

Mandatul actualului sef al ANCOM, Catalin Marinescu, a expirat deja in primavara.

Catalin Marinescu fusese numit in functie in aprilie 2009.

Alexandru Petrescu, care ocupa acum functia de director general al Postei Romane, a fost anterior timp de doi ani director executiv al Postei Romane, fiind si presedinte al Comisiei de Privatizare. Petrescu este licentiat in economie la University of Wales, fiind specializat in Business Administration. La Londra a detinut mai multe pozitii de conducere in sistemul financiar-bancar din Regatul Unit. Are o experienta in management de peste 13 ani. Are dubla cetatenie, romana si britanica. Petrescu este si vicepresedinte PSD Diaspora.

content-image

Alături de Victor Ponta și Dan Șova (primul din stânga)

Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este arbitrul pietei telecom, una dintre cele mai mari piete din Romania, cu o cifra de afaceri estimata la peste 14 miliarde de lei. Deciziile ANCOM sunt esentiale pentru jucatorii din piata, asa ca miza conducerii institutiei este majora.

Dar cine este domnul Petrescu

Domnul Alexandru Petrescu este cel care a fost implicat într-un scandal monstru chiar în campania de alegere a lui Iohannis. acuză Poşta că-i sperie cu propaganda făcută de PSD, ataşată, printr-un flyer, talonului de pensie. "Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia", scrie în pliantul care a ajuns la o parte dintre români alături de talonul de pensie - relatare gandul.info

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.