Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Bara a reuşit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros

Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a reuşit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o, vineri, la Paris, pe poloneza Magdalena Frech, cu 7-5, 6-2, în ultimul tur al calificărilor, conform agerpres.

Bara (26 ani, 122 WTA) a obţinut victoria după două ore şi 7 minute.

Românca a avut un procentaj mai bun la mingile de break (50% faţă de 30%), fiind surclasată, însă, la winners (33-13), dar şi la erori neforţate (46-17) de poloneză.

Bara are acum 3-1 în meciurile directe cu Frech (23 ani, 153 WTA), pe care a mai învins-o în 2017, în semifinale la Bastad, cu 6-1, 6-2, şi în urmă cu două săptămâni, la Bonita Springs (Florida), cu 7-6 (3), 3-6, 6-4, în sferturi. Poloneza a câştigat în 2020, în primul tur la Praga, cu 2-6, 6-3, 6-1.

Românca şi-a asigurat un cec de 60.000 de euro. Bara a reuşit cea mai bună performanţă din carieră la ediţia de anul trecut, când a ajuns până în optimile de finală.

Irina Bara devine a şasea jucătoare română pe pe tabloul principal la Paris, după Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Irina Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu. Simona Halep, numărul trei mondial, nu va participa la turneul parizian din cauza unei accidentări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.