Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Bara s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Santiago de Chile, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari

www.bihon.ro
Irina Bara

Jucătoarea română de tenis Irina Bara s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Santiago de Chile, dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după un sec 6-1, 6-1 cu Beatrice Gumulya (Indonezia), conform agerpres.

Bara (26 ani, 133 WTA), a treia favorită, s-a impus în doar 50 de minute în faţa adversarei de 30 de ani care se află pe locul 1.084 în lume.

În sferturi, Bara o va înfrunta pe olandeza Arianne Hartono (25 ani, 231 WTA), cap de serie numărul şapte.

La dublu, Bara şi Ekaterine Gorgodze (Georgia), principalele favorite, s-au calificat în semifinale după victoria cu 6-4, 6-3 în faţa cuplului Riya Bhatia (India)/Maria Fernanda Herazo Gonzalez (Columbia).

Bara şi Gorgodze, care vin după trei titluri consecutive (Karlsruhe WTA 125, Transylvania Open WTA 250 şi Buenos Aires WTA 125), le vor înfrunta în penultimul act pe Katharina Gerlach (Germania) şi Daniela Seguel (Chile), pe care le-au întrecut săptămâna trecută cu 2-6, 6-1, 10-6, în sferturi, în Argentina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.