Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Bara şi Andreea Prisăcariu vor fi adversare în semifinalele turneului ITF de la Bodrum

hotnews.ro
irina bara

Irina Bara şi Andreea Prisăcariu vor fi adversare în semifinalele turneului ITF de la Bodrum.

Jucătoarele române de tenis Irina Bara şi Andreea Prisăcariu vor fi adversare în semifinalele turneului ITF de la Bodrum (Turcia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după victoriile obţinute vineri.

Bara (28 ani, 233 WTA) a dispus în sferturi de letona Daria Semenistaja (20 ani, 182 WTA), a patra favorită, cu 2-6, 7-5, 6-1, după două ore şi 39 de minute de joc.

După ce a cedat clar în primul set, Bara a condus cu 3-1 în actul secund, însă a pierdut trei ghemuri la rând (3-4). A urmat un moment psihologic, românca reuşind să facă break şi să egaleze, câştigând setul în prelungiri, cu 7-5. În decisiv, românca a controlat jocul şi s-a impus clar, cu 6-1.

Andreea Prisăcariu (23 ani, 368 WTA), care în prima rundă a eliminat-o pe principala favorită, maghiara Panna Udvardy (24 ani, 92 WTA), a învins-o dramatic în sferturi pe rusoaica Amina Anşba (23 ani, 406 WTA), venită din calificări, cu 2-6, 6-3, 7-6 (7/5), după mai bine de trei ore de joc (3 h 14 min).

Românca a ratat două mingi de meci în decisiv, la 6-5, iar apoi a câştigat în tiebreak, cu 7-5, după ce a revenit de la 1-4.

Bara şi Prisăcariu nu s-a mai întâlnit până acum în circuitul profesionist, dar acest duel înseamnă că România va avea o reprezentantă în finală. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Cengiz Berfu (Turcia) şi Maria Lourdes Carle (Argentina), a treia favorită.

La dublu, Oana Gavrilă şi olandeza Isabelle Haverlag s-au calificat în finală, după 2-6, 6-3, 10-3 cu perechea belarusă Gana Gotovka/Jana Kolodinska. În finală, Gavrilă şi Haverlag, favoritele numărul trei, vor primi replica perechii Ayla Aksu (Turcia)/Harriet Dart (Marea Britanie), favoritele numărul patru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.