Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu a schimbat antrenorii: Adrian Marcu și Victor Crivoi fac parte din echipa sa

Inquam Photos / George Calin
Inquam Irina Begu

Irina Begu, a treia jucătoare de tenis a României în clasamentul WTA, a anunţat, marţi, printr-o postare pe contul de pe o reţea de socializare, numele viitorilor săi antrenori pentru sezonul 2019.

"Am încheiat un capitol, începe altul! Asa cum v-am promis, am revenit cu veşti bune în legătură cu viitoarea echipă cu care voi colabora. Echipa va fi formată din: Adrian Marcu, Victor Crivoi şi voi continua să colaborez cu Ionuţ Gavrilă pe partea de pregătire fizică. Monica Stănescu va fi cea care îmi va oferi în continuare consiliere psihologică. Sper ca această nouă formulă să mă ajute să îmi continui drumul către obiectivele mele şi să avem o colaborare la fel de frumoasă precum cea pe care am încheiat-o", a transmis Irina, care în trecut s-a pregătit alături de Adrian Cruciat şi Artemon-Apostu Efremov.

Sportiva în vârstă de 28 de ani se află pe poziţia 67 WTA la simplu, având clasament superior la dublu în acest moment (23 WTA), notează mediafax. În ultimele patru sezoane, Begu încheiase în Top 50, cea mai bună clasare a sa la final de an fiind locul 29, din 2016. Bucureşteanca a încheiat sezonul 2018 cu 22 de victorii şi 25 de înfrângeri, cel mai bun rezultat în Grand Slam-uri fiind turul 3, la Roland Garros. Irina a câştigat două trofee la dublu (Shenzhen - cu Simona Halep şi BRD Bucharest Open - cu Andreea Mitu), însă nu a jucat finală la simplu, pentru prima dată în cinci ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.