Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu și Sorana Cîrstea au fost ELIMINATE de la Madrid Open: rămâne în joc doar Simona Halep

digisport.ro
Irina Begu

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 58 WTA, beneficiairă a unui wild card, a fost eliminată, vineri, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Madrid Open, cu premii de 2,5 milioane de euro, arată News.ro. De asemenea, și Irina Begu a fost eliminată. Premiul pentru primul tur la Madrid Open la simplu este de 12.655 de euro şi 10 puncte.

Cîrstea a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, locul 33 WTA, scor 7-6 (5), 6-3, într-o oră şi 28 de minute.

În primul set, românca a călcat strâmb, a căzut şi s-a rostogolit pe zgură, după care a avut nevoie de intervenţia medicului. Sorana Cârstea a continuat meciul după ce i s-a aplicat un bandaj la gleznă.

Irina Begu

Tot vineri, Irina Begu, locul 75 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur de rusoaica Daria Kasatkina, locul 37 WTA. Kasatkina s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (7/1), după un meci de trei ore.

Ana Bogdan

Joi, Ana Bogdan, locul 102 WTA, venită din calificări, a fost învinsă în primul tur de letona Anastasia Sevastova, locul 54 WTA, de asemenea venită din calificări, scor 6-0, 6-3, într-o oră şi 8 minute.

Simona Halep

În primul tur joacă vineri şi Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, care o întâlneşte pe spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA.

Citește și: Scandal MONSTRU în Liga 1! CFR Cluj cere ca arbitrul Ovidiu Hațegan să nu mai fie delegat la meciuri: 'Își are resorturile în interiorul său emoțional' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.